2013.06.02.
23:28

Írta: Szilágyi Virág

Beköltöztünk!

Elnézést kérek, amiért ennyire megvárakoztattalak titeket. Rengeteget dolgoztunk az elmúlt hetekben, munka után pedig mindig csinosítgattuk a házikót. Időközben megkaptuk a használatbavételi engedélyt is. Nem is untatlak titeket, mutatom is, hogy mi lett az eredmény:

A hálószobában letapétázták az egyik falat és anyukám jóvoltából a függöny is felkerült az ablakba. Összeszereltük az ágyat és az éjjeliszekrényeket, sőt egy szobainas is bekerült. A TV-t még fel kell fúrni a falra, és a képen látható kép is a helyére kerül hamarosan.

Házunk 029.jpg

Házunk 030.jpg

A nappali részre is felkerült a tapéta, valamint a lapfüggönyök. Itt a TV már a falon van, már csak el kell rejteni a kábeleket. Az ülőgarnitúra 6 héten belül érkezik és már csak a hangfalak hiányoznak a házimozi hatáshoz.

Házunk 025.jpg

Házunk 032.jpg

Az ajtók is le lettek festve, antracit keretet kaptak és fehér lett maga az ajtólap, a kilincs még hiányzik, de napokon belül pótoljuk a hiányosságot.

A folyosó falára pedig már a képeink is felkerültek:


Házunk 031.jpg

A kedvenc részem, a konyha is elkészült. Összeszereltük 3 nap alatt a konyhabútort és most hétvégén minden konyhai eszköz is a helyére került.

Házunk 023.jpg

Házunk 024.jpg

Házunk 022.jpg

A fürdőszobában is befejeződtek a munkálatok, már csak a törölközőszárítós radiátor hiányzik.

A helyére került a tükör és elkészült a ledes díszvilágítási is.


Házunk 027.jpg

A beköltözés estéjén egy forró fürdővel, borral és eperrel ünnepeltünk.

Házunk 028.jpg

Szeretném itt is megragadni az alkalmat és megköszönni mindenkinek a sok-sok segítséget. Első körben szüleimnek, akik nem csak a telekvásárlásban segítettek, hanem napokat-heteket dolgoztak a házon, hogy minél hamarabb beköltözhessünk. Köszönjük szomszédainknak Évának és Emilnek, hiszen nélkülük víz hiányában el se tudtuk volna kezdeni az építkezést, valamint Pistának és kutyájának Lókötőnek, amiért vigyáztak az építkezés alatt mindenre. Köszönjük Eduárdnak és Istvánnak hogy ilyen szépen és gyorsan koordinálták az alapmunkálatoknak. Lacinak a precíz burkolást, Iminek a szép festést, Janinak hogy van világítás, Dénesnek az ablakokat és a redőnyöket (ami szerdán érkezik). Köszönjük szépen apóspajtinak is a segítséget a gépészetben és a szerelésekben, anyóspajtinak pedig a sok finom ebédet, amivel jól lakhattunk a sok munka után.

Bár még csak belülről készültünk el szinte teljesen, de már most nagyon nagyon szeretjük ezt a kis házikót. Pár napon belül elkezdjük a külső munkálatokat. Először a kocsibeálló és a terasz kerül kiépítésre, majd leburkolásra, nyár végén pedig a külső szigetelés és a vakolás. Így még nem köszönök el tőletek, szépen végigkísérhetitek a további munkálatokat. Hamarosan jelentkezem a fejleményekkel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szylak.blog.hu/api/trackback/id/tr685341025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása