2012.10.14.
20:38

Írta: Szilágyi Virág

Falazunk

Ismét eltelt egy újabb hét, és mi sok sok téglával gazdagabbak lettünk.

Az alap pihent egész hétvégén, sőt még a hét elején is, és csütörtökön elkezdték a aljzatszigetelést bitumenes kátránypapírral. Péntek-szombaton pedig elkezdődött a falazás. A külső falakhoz 38-as porotherm téglát használunk.

fal1.JPG

fal2.JPG

 Már látszanak az ablakok és az ajtók helyei is.

fal3.jpeg

Odasétáltam a bejárati ajtóhoz, hogy "bemenjek" a házba, és ez a felirat fogadott:

:)

welkom.JPG

Pénteken a banki ügyintézéssel is igen sokat haladtunk, ugyanis végre sikerült aláírnunk a szerződést. Sajnos a garázs és a tároló helység nem minősül hasznos területnek az állami támogatás szempontjából. Így a házunk (szerintük) hasznos alapterülete 85 m2, és persze 90 m2 felett kaphattunk volna 1,6 milló forint vissza nem térítendő állami támogatást; de így 5 m2 híjján "csak" 1,2 millió forintra vagyunk jogosultak. Persze ennek is örülünk, de sajnos a garázs jelző csak egy tollvonáson múlt, simán elmenne egy szobának is. Elég drága ez a tollvonás, de már nincs mit tenni. A lényeg a lényeg, hogy péntek délután végre aláírtuk, hogy eladósodunk. :) Azért ne szomorkodjatok, mi nagyon örülünk neki, hisz így tudunk előrelépni, és tudjuk hamar előteremtjük, és hamar vissza is fizetjük.

Innentől kezdve nagyon látványos lesz ahogy haladunk, igyekszem is sűrűbben jelentkezni, hogy minden apróságról be tudjak számolni nektek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szylak.blog.hu/api/trackback/id/tr254848504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása